1. Felmérés és kiválasztás

 

A helyiség vagy ingatlan paraméterei, adottságai alapján segítünk kiválasztani az Ön számára megfelelő teljesítményű klímát és annak betelepítési helyét. 


2. Klíma beszerzése

Ha gyors, komfortos megoldásra vágyik Önnek semmi más dolga nincs, mint kiválasztani a klímát, a beszerzéséről mi gondoskodunk. 3. Klíma telepítése 

A klíma telepítésekor nagy hangsúlyt fektetünk a precíz munkavégzésre és tisztaság megtartására.

Kizárólag minőségi szerelési segédanyagokkal, a lehető legnagyobb körültekintéssel végezzük a klímák telepítését.

(Probléma esetén a lent feltüntetett telefonszámon vagy e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot)

A 14/2015. (II.10.) Kormányrendelet 2019. március 15. napján hatályba lépett módosítása alapján - a telepíttetőnek nyilatkoznia kell a klímagázzal előtöltött berendezések vásárlásánál, hogy a jövőben képesített vállalkozással telepítteti a megvásárolni kívánt készüléket.            A telepítés akkor minősül elvégzettnek, amikor az erre vonatkozó jegyzőkönyv a NKVH. adatbázisban a képesített vállalkozáson keresztül elektronikus úton rögzítésre kerül.

A klímaberendezések telepítését és karbantartását  csak az a megfelelően képesített szakember végezheti, aki rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrációval.

TANÁCSADÁS ÉS HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Melyik típust válasszam? Hova helyezzük a beltéri egységet? Nincs helye a kültéri egységnek? Milyen teljesítményű klímát válasszak?... és megannyi kérdés amire Mi segítünk választ kapni!